Μηχανόβιοι και Ηχορύπανση…. Προς την Αστυνομία Χίου και κάθε αρμόδια αρχή!

——————————————————————-
Καλημέρα και καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο σε όλους τους κατοίκους της πόλης μας!
Απευθύνομαι ντόμπρα καθαρά και ξάστερα σε όλες τις αρμόδιες Αρχές του τόπου μας και να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις καταγγελίες πού δεν είχα σκοπό ακόμη να προβάλλω, αλλά ένας φίλος χτες υπάλληλος σε δημόσια υπηρεσία που με συνάντησε στην Απλωταριά μού άναψε τα λαμπάκια και μου λέει Λευτέρη γράψε σε παρακαλώ κάτι με αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τον θόρυβο που προκαλούν όλες αυτές οι μηχανές και οι μηχανόβιοι που έχουν κόψει τις εξατμίσεις ή τις έχουν τελείως αφαιρέσει και δημιουργούν τεράστια προβλήματα και με την ιλιγγιώδη ταχύτητα που τρέχουν ακόμη και στην παραλία στο λιμάνι της Χίου αλλά ως επί το πλείστον που κοντεύουν να μας κουφάνουν τ’ αυτιά μας με την ηχορύπανση!
Και συνεχίζει ο φίλος και μου λέει ότι έτσι και κάποιος οδηγός αυτοκινήτου σταματήσει για πέντε λεπτά στην πλατεία του δίνουν αμέσως κλήση…ενώ όλους αυτούς που δημιουργούν αναμπουμπούλα και αναταραχή με τον θόρυβο και την ιλιγγιώδη ταχύτητα, τούς έχουν ανεξέλεγκτους και μάλιστα είναι και επικίνδυνοι με τα προσπεράσματα πού κάνουν και πολλές φορές κινδυνεύουμε να τρακάρουμε χωρίς να φταίμε!
Αυτές όλες τις καταγγελίες τις συναντώ και εγώ καθημερινά είτε πεζός είτε οδηγώντας το αυτοκίνητό μου πού σπανίως κυκλοφορώ και ειδικότερα τα βράδια που γίνεται και ο μεγάλος χαμός με όλους αυτούς τους Μηχανόβιους!
Παρακαλώ να ελέγξετε την όλη κατάσταση γιατί έχουν δυστυχώς όλοι αυτοί η νεολαία έχει ξεφύγει και είναι κίνδυνος θάνατος και πρέπει να τους κόψετε τον τσαμπουκά με κάθε μέσον ή πρόστιμο ή αφαίρεση του διπλώματος!
Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες ΣΟΦΙΑ, ΠΙΣΤΗ, ΑΓΑΠΗ καί ΕΛΠΙΔΑ και εύχομαι να αποκτήσουν σοφία στα Μυαλά τους!
Χίος, 17 Σεπτεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.